*

PanuRaatikainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Jihad

Ihmisinä synnyimme ja koirina kuolemme

Halusimme tai emme, yhdysvaltojen lanseeraama "sota terrorismia vastaan" on laajentunut myös suomeen. Mitään erityistä Suomi-versiota ei tietenkään voida julkaista sillä me kiellämme tosiasiat niin tehokkasti että lopulta ei mitään terrorismia ole olemassakaan. Ei ainakaan suomessa. Olen jo usean some-tuttunikin päivityksistä saanut lukea kuinka "tekijä ei todellisuudessa ollut terroristi" ja kuinka puukkomiehen pahuus olisi ikäänkuin kumoutunut sillä että sivullisten auttajien joukossa oli myös maahanmuuttajia. Logiikka on täysin järjetön.

Käännetäänkö aina vaan toinen poski

 

Meidän kristittyjen uskonto näyttää tänä päivänä varmasti monista ulkopuolisista vähän kummalliselta. Se kun suorastaan käskee meitä hyväksymään ja sietämään meihin suunnattua pilkkaa, halveksuntaa ja suoranaista terroriakin.  Jos lyödään, sanoin tai fyysisesti, käännä vain toinen poskesi.

Tietysti tuo kehotus on ainoa oikea. Maailmassa tuskin on muuta tapaa rauhoittaa riitoja ja pystyä elämään sovinnollisesti kaikkien kanssa.

Tämä unohtui Ylen vihapuheillasta

"Isisin sanoma leviää nyt suomeksi – jihadistiblogi kannustaa vuodattamaan vääräuskoisten verta

Supo: Isisin propaganda kannustaa nyt tappamaan vääräuskoisia ”missä tahansa”. Siten uhka kohdistuu entistä enemmän myös Suomeen."

(hs.fi. 8.2. 2017)

 

Mikä herättääkin melkoisen määrän kysymyksiä. Tosin ei valitettavasti valtamediassa. Kuten ei käsittääkseni myöskään eduskunnassa.

Berliinin "onnettomuus"

Onnettomuus! Sillä nimellä sitä ensin kutsuttiin; yksi kuollut ja useita loukkaantunut. Kun kävi ilmi, että rekka on syöksynyt Berliinin Joulumarkkinoilla väkijoukkoon, niin ei minulle onnettomuus tullut ensin mieleen kun Nizzan tapahtumat on vielä hyvässä muistissa. Vielä siinäkin vaiheessa, kun kuski oli kadonnut kuin kamelin pieru Saharaan ja ohjaamosta löytyi rekan oikea puolalainen kuski (rekka Puolan kilvissä), eivät viranomaiset tahtoneet uskoa tapahtunutta 'iskuksi'.

Mitä meidän tulisi tietää Islamista

Politiikassa usein korostetaan, että Islam on rauhan uskonto. Näkee meidän politiikkojen tekevän samaa. Yleisradion taannoisessa islamillassa Imaamilta kysyttiin suoraan pitäisikö naisten oikeuksia, puhumattakaan atestien ja epäuskovaisten oikeuksia tallova sharia -laki ottaa käyttöön myös suomessa?

Imaamin vastaus oli silmiäkään räpäyttämättä "Totta kai!"

Lisäkysymyksenä esitettiin, että olisitte siis valmiita hyväksymään homoille esimerkiksi kuoleman tuomion?

Älä-älä. ölö-ölö. mölö-mölö, MÖÖÖÖÖÖÖ!

Kajaanissa on murhattu mies. Rauha hänelle ja osanottoni omaisille. Hänestä en kirjoita enempää, toteanpa vain, että hänen kuviensa levittäminen rasistisissa ryhmissä ja hänen asettamisensa jonkinlaisen muslimien vastaisen sodan marttyyriksi ei välttämättä ole sitä, mitä hänen omaisensa surun hetkellä kaipaavat. Murhaajia oli kaksi ja heidät on vangittu. Poliisi hoitaa työnsä niin kuin sen pitääkin.

Syntien sovitus rekalla vai ristillä?

Uutisissa Nizzan terroristin motiiveista on tuotu paljon esiin lapsiperheen isän avioeroa ja pikkurikollista taustaa. Kuitenkin iskun ajankohta Ranskan kansallisen juhlapäivän yhteyteen viittaa määrätietoiseen suunnitelmaan.

Jo viime talvena tiedettiin kertoa, että ISIS värvää pikkurikollisia

Miksi tällaisten "desperadojen" värvääminen onnistuu?

Islam - Totuus vai tehtävä

Ex-pääministeri Jyrki Katainen sanoi Ylen Ykkösaamussa, että seuraava terrori-isku on välttämätön. Monelle tuntuu olevan epäselvää miksi se on sitä. Ohessa Ibn Matin suomentama kirjoitus, jonka kirjoittaja Andrew C. McCarthy on suomalaisille nimenä täysin tuntematon.

Islam käy maailmanlaajuista uskonsotaa

Terrorismi näyttää suistavan monia Euroopankin valtioita nyt jo lievää sotaa muistuttavaan tilaan. Yhteiskunnan toiminnot hankaloituvat ja kansalaisten elämä suistuu raiteiltaan.

Jossakin päin maailmaa, Lähi-idässä, Etu-Aasiassa ja Afrikassa vastaavaa on koettu jo kauan, muutamissa maissa ei useisiin kymmeniin vuosiin ole enää eletty rauhanomaisissa oloissa. Maailma on sairastunut vakavaan tautiin.

 Mistä kyseinen kehitys johtuu ja on saanut alkunsa?

Kuinka selvitä vihamielisessä lännessä ?

Tätä kysymystä joutuu Euroopassa miettimään päivittäin kasvava määrä ihmisiä. Mutta EI HÄTÄÄ, koska tulevat johtajamme ovat tehneet kätevän opaskirjan, joka avaa lännessä selviämisen salaisuudet.

 

Kirjan nimi on „How to Survive in the West: A Mujahid Guide“. Kirjan 70 sivua ovat täynnä vihjeitä miten „vihamielisessä lännessä“ tullaan toimeen. Vaikka kirja on suunnattu islamisteille voisi neuvojen lukeminen ja käyttöönotto auttaa myös alkuasukasta, joka painii osittain samojen ongelmien kanssa, kuin maahantunkeutuja.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä