*

PanuRaatikainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Itsenäisyyspäivä

Tasavallan presidentin vastaus

Se oli sitten siinä !!!!!

Yritin jalostaa itsenäisyyspäivän viettoa, meille kaikille juhlavammaksi ja enemmän osallistuttavammaksi.Mutta valtiovalta ei asialleni lämpene. Ehkä heidän mielestä meille riittää: Lippu pihalla, Tuntemattoman uusinta, Pari kynttilää ja TV:sta linnanjuhlat

___________________________________________________
Vastaus viestiinne tasavallan presidentille
Kirjaamo@tpk.fi

Tänään, 14:35
Sinä 
TP/513/04.01/2017

Itsenäisyyspäivän aloitus 2017

Onkohan ehdotukseni itsenäisyyspäivän lipun noston juhlallistamisesta liikaa Suomalaisille. Tuntuu että porukka aristelee sanoa mielipiteensä tästä ehdotuksestani.Tai sitten se on ihmisille ihan sama. Itse näkisin mielellään koko Suomen juhlimassa iloisesti. Meillä on annettu itsenäisyyspäivän juhlinta "viralliselle suomelle"ja sen ohjelmalle. Me ketkä välillisesti kustannamme bileet istumme katsomassa tuntematonta ja sytytämme kynttilät "ja se on siinä". Olisi kiva tietää onko tänäkin vuonna.   

 

 

Uusi Vappu

Hieman vanhaa asiaa eli ajatuksia Itsenäisyyspäivästä. Siitä on muodostunut vasemmistolaisille uusi Vappu sen vanhan ollessa väljähtynyt opiskelijoiden ja opiskelumielisten kevätryyppäjäisiksi. Iloton työväenliikkeen sanoma marsseineen ei kiinnosta ketään ja varsinkaan ei nuorisoa. Mutta pelastukseksi vasemmistolaiselle nuorisotyölle on noussut Itsenäisyyspäivä. Se on tarjonnut jo useana vuotena peräkkäin oivan alustan kunnolliselle kiljuriehunnalle paikkojen hajottamisineen ja nujakoineen.

Toimittajat - googlatkaa se äärioikeistolaisuus jo ja lopettakaa valehtelu!

Yle uutisoi itsenäisyyspäivän soihtukulkueesta epärehellisesti. Toimittajat flirttailivat jälleen äärioikeistolaisuus -termin kanssa. Ovatko toimittajat googlanneet, mitä äärioikeistolaisuus tarkoittaa?

Suomalaiset ajattelivat pitkään, että vapaassa maassa, kuten Suomessa tiedonvälityksessä pyrittäisiin rehellisyyteen. Kuitenkin niin Suomessa, kuin koko Euroopassa mediassa heilutellaan innokkaasti "äärioikeistolaisuuden" leimakirvestä.

Jussi Halla-ahon itsenäisyyspäivän marinat

”Nyt kauhistuttaa jo etukäteen itsenäisyyden 100-vuotisjuhla. Ensi vuonna kansallinen itseruoskinta kiihtyy ennennäkemättömille kierroksille. Siitä tulee masentavaa katsottavaa”, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kirjoitti eilen, Suomen itsenäisyyspäivänä.

Itsenäisyyspäivän soihtukulkueesta menestys

Eilisenä itsenäisyyspäivänä kolmatta kertaa järjestetty 612-soihtukulkue osoittautui osanottajamääränsä perusteella menestykseksi. Sivuhuomiona tapahtuma sujui juuri niin rauhallisesti kuin oli ennustajan lahjoja omaamatta lupa odottaa. Osallistujien määrä lieni jossain kahden ja kolmen tuhannen hengen välillä lähteestä riippuen. Mikäli mennään alakanttiin heitetyllä 2 000 hengellä, osanottajien määrä yli kaksinkertaistui edellisvuoteen verrattuna.

Terrafame ja Ratia

Kohua ei tullut, vaikka sen syntyyn oli kaikki kohdallaan. Tarkoitan Terrafamea ja sen hallituksen puheenjohtajaa Lauri Ratiaa. Tuntuu oudolta jo osakeyhtiölain perusteella, että hallituksen puheenjohtaja valitsee itsensä konsultiksi ja eikö konsulttia tarvita juuri ulkopuolisen tiedon saamiseksi? Eikö tässä taas kerran ole menneet eri roolit sekaisin? Onko hallitusammattilaisen ainoa tietämys siinä, että osaa valita itsensä valistamaan ja rahastamaan? Onko kaikki tietämys salaista ja vain konsultin takataskussa?

http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000004893527.html

Tänään muistetaan itsenäiset voitot ja sivuutetaan häviöt

Töistä kämpille noin kello 18.25. Ylen Ykkönen auki. Minuutti Jari Tervon horinoita. Telkkari kiinni.

 

VMP.

 

Tänään muistellaan sitä kuinka vapaus-, talvi- sekä jatkosodan sankarit väistivät kolme kertaa neuvostososialismin vyöryn. Kaikki kunnia heille. Mutta se neljäs punainen aalto jäi nuoremmilta polvilta väistämättä.

 

Tässä ollaan ja muistellaan itsenäisyyden alkutaipaleen juttuja, kun muuta kelpoa tarinaa ei ole 99-vuotiaassa itsenäisessä Suomessa.

 

Muutenhan he olisivat vallankumouksellisia kansalaisia

Mielenosoitus on vaikuttamista epäsuoran signaalin välityksellä. Mielenosoittajat antavat vihjeen yhteiskunnallisista havainnoistaan äänekkäästi huutamalla. Nämä havainnot he haluavat osoittaa päättäjille mielenosoituksessa, joka nauttii yhteiskunnan perusoikeussuojaa. Mielenosoituksessa saa huutaa kovaan ääneen sekä asettaa näytteille älykkäitä iskulauseita. Mieltään osoittavat haluavat uskoa yleisellä tasolla siihen, että mikään taho ei tahallaan vahingoita heitä millään tavalla.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä