*

PanuRaatikainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Haittojen minimointi

Palautuskeskukset arabimaahan tai afrikkalaiseen maahan.

Suomen kannattaa perustaa palautuskeskus arabimaahan tai afrikkalaiseen maahan. Se on halvempaa kuin Suomessa ja maahantulijoiden halu palata kotimaahan lisääntyy.

 

Näissä palautuskeskuksissa voi vapaasti poistua ja liikkua.

 

Suomalaisten turvallisuus lisääntyy ja terrorismin uhka vähenee ja ei tarvitse koristaa kansajuhliamme kuorma-autoilla.

 

Savusauna 2.0

Wikipedia kertoo, että Karjalassa savusaunaa kutsutaan mustaksi saunaksi, koska saunan sisäpinnat ovat savusta johtuen tummat ja nokiset. Hämäläis-satakuntalainen savusauna on tyypillinen ns. monikäyttösauna, jossa on kylpemisen lisäksi hoidettu monia muita askareita.

 

Alaotsikolla Erikoisia savusaunoja Wikipedia mainitsee esimerkiksi ajopuista rakennetut savusaunat sekä toisen maailmansodan aikaiset, usein maahan kaivetut korsusaunat.

 

***

 

Kommentista blogiksi: Ajanko kannabiksen vapauttamista?

Eiliseen "eimitäänasiaamistään"-blogaukseeni Uuden Suomen Puheenvuorossa tuli kommenttina kysymys, joka tuntui ensialkuun jopa hieman turhauttavalta. Vedin kuitenkin henkeä, kävin kävelyllä ja päätin yrittää tiivistää olennaisimman mahdollisimman lyhyeen.

 

Poliisi politikoi, "Isä" siunaa - vieläkö kannabispiikki tappaa?

Media on liekehtinyt kuin vimmaisen hipin hassispiippu USA:n presidentti Barack Obaman arveltua julkisesti, ettei kannabis olisi alkoholia vaarallisempaa. Pari suomalaistakin poliitikkoa on jo joutanut raottaa huuliaan.

 

Vieraskynä Joel Piekkola: Moralismi, haittojen vähentäminen ja kannabisaloite

Julkaistu blogissani www.suviko.blogspot.com 15.1.2014 klo 4:20

 

Helsinkiläinen Joel Piekkola laati Kannabiksen dekriminalisointi -kansalaisaloitteen tekstin. Joel Piekkola on 24-vuotias taloustieteen opiskelija ja sitoutumaton kansalaisjärjestöaktiivi.


Kansalaisaloite keräsi ensimmäisen vuorokautensa aikana yli 3000 allekirjoitusta. Toisen vuorokauden pyörähdettyä ympäri kannattajia oli jo yli 5000.

Kannabiksen dekriminalisointi 2014 - Aloite avattu!

Kansalaisaloite kannabiksen käytön ja omaa käyttöä varten tapahtuvan hallussapidon sekä kasvatuksen rangaistavuudesta luopumiseksi on avattu allekirjoitettavaksi.

 

Lakiehdotuksen muotoon laaditun kansalaisaloitteen voit allekirjoittaa osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703.

 

Aloitteen pääasiallinen sisältö:

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä