PanuRaatikainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Työpaikkahäirintä

Sivistyksessä tulevaisuus.

Luin viikonloppuna Yle Uutisista http://yle.fi/uutiset/3-10460589  ja Lapin kansasta, että Kittilän sivistystoimenjohtajaa oltaisiin irtisanomassa. Uutinen tietenkin herätti huomioni, sillä olihan kyseessä omasta virastani ja työpaikastani. Yle uutisessa viitattiin myös Limingan kunnassa tapahtuneeseen irtisanomiseeni vuonna 2015 , mistä olin tehnyt oikaisumenettelyn pitkän kaavan mukaan aina KHOta myöten.

Hakkaraista on halattu

Perussuomalaisten keskisuomalainen kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on maamme tunnetuimpia poliitikkoja. Tämän aseman saavuttaminen voidaan katsoa täysin hänen oman työnsä tulokseksi. Keinot ovat olleet omintakeisia mutta tehokkaita.

Kun on tunnettu ja suosittu, niin ympärille kertyy myös ei-toivottuja käytöstapoja harrastavia henkilöitä. Keskisuomalaisessa julkaistun jutun mukaan Hakkarainen on joutunut eduskunnassa sellaisen halauksen kohteeksi johon hän ei ole antanut suostumusta.

Vallan vahtikoira on väsynyt

Montesquien vallan kolmijako-oppi on aikaa sitten saanut neljännen tukipilarin eli median. Aiheesta aiheellisesti muistutti Esko Valtaoja Turun Sanomien kolumnissaan, jossa kolumnin kritiikin yksi kärki kohdistui median lähdekritiikiin, missä olisi kuulemma petraamisen varaa. Median itsesäätelyä voi perata monelta kantilta muutenkin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä