*

PanuRaatikainen

Kaikki blogit puheenaiheesta EU ja rajavalvonta

Sisäministeri kansalaisten turvallisuutta ja avointa yhteiskuntaa vastaan

Sisäministeri Paula Risikon (kok.) lausunnot ovat kaikessa ristiriitaisuudessaan ja epäloogisuudessaan huolestuttavia.

Ministeri Risikolla ei Ylen TV 1:n Ykkösaamussa ollut esittää mitään olennaisesti uutta muslimiterrorismin torjumiseksi. Käytännössä ei ole keinoja seurata sen enempään maassa olevia kuin tänne tuleviakaan ISIS-terroristijärjestön taistelijoita. Suomen rajoja ei näet valvota (itärajaa lukuun ottamatta).

Eurooppa sodassa

Eurooppaan on kuluvan vuoden aikana kohdistunut 35 terrori-iskua tai sellaisen yritystä. Niitä on ollut keskimäärin viikon välein. Iskuissa on menehtynyt 72 ihmistä ja yli 430 on saanut vammoja. Vain yksi kuolleista ja 10 vammautuneista ei liittynyt maahanmuuttoon tai islamiin.

Eurooppa on kuitenkin jakaantunut. Ei ole sattuma, että terrori-iskut kohdentuvat Länsi-Euroopan maihin. Ne ovat harjoittaneet avointen ovien politiikkaa ja suosineet monikulttuurisuusideologiaa.

Turku 18.08.2017 - Lämmin osanottomme

Kaksi naista on tapettu brutaalisti puukolla surmaten ja kuutta haavoitettu. Yksi puukotetuista naisista työnsi lastaan rattaissa. Olemme syvästi järkyttyneitä Turussa tapahtuneista terroriteoista ja suremme syvästi tapahtunutta. Tämä ei ole meille poliittinen voitto vaan tappio.

Jos Suomen itärajan yli tulisi 10 000 laitonta työläistä joka vuosi?

Me täällä Suomessa naureskelemme helposti maailman tapahtumille ja samalla tuomitsemme ne. Kuten Trumpin aitahankkeen. Usein olisi kuitenkin ennen tuomitsemista hyvä pysähtyä miettimään: ”mitäpä, jos tuo tapahtuisi Suomessa tai omalla asuinalueella?”

Niin, mitäpä jos esimerkiksi Suomen itärajan yli tulisi 10 000 laitonta siirtolaista vuodessa? Tulisivat Suomeen tekemään harmaata työtä parin euron tuntipalkalla. Asuisivat kirkon järjestämissä hätämajoitustiloissa, kävisivät täydentämässä ruokavarastojaan leipäjonoissa.

Itärajan kautta tunkeutuneet eivät olleet Venäjän juoni?

"Tuoreen norjalaisen tutkijaraportin mukaan vuosi sitten alkanut pakolaisten joukkotulo itärajalta Norjaan ja Suomeen ei ollut Venäjän hybridisotaa. Fridtjof Nansenin instituutin tutkijoiden mukaan turvapaikanhakijoita houkutti Norjaan ja Suomeen halpa matka ja turvallinen reitti."

Merikarhulta karhunpalvelus

Nylyinen pakolaispolitiikkamme kehoittaa kaikkia maksu-ja liikutakykyisiä lähtemään Afrikasta merille.  Ei väliä millä lähdette, ammeella taikka jollalla.  Me täällä Suomessa asti kannamme teistä huolta ja lähetääme merikarhujamme teitä  turvaamaan.

Ja näin on  työvoiman saanti  työvoimapulaa potevassa maassamme huomennakin taattu.

Teidän ei tarvitse tehdä mitään

Suomi voi sulkea raja-asemansa ilman, että Suomen poliittinen valtiojohto pystyisi enää vetoamaan EU määräyksiin tai sopimuksiin raja-asemiensa sulkemisissa. Nyt se on viimeistään todistettu. Venäjän rajan yli tapahtunut laiton maahanmuutto tyrehtyi Suomen ja Venäjän väliseen sopimukseen, jonka mukaan rajanylitys esteään Sallan ja Raja-Joosepin rajanylityspaikoilla kaikkien muiden, paitsi Suomen, Venäjän ja Valko-Venäjän kansalaisilta.

Rajavalvonnan löyhyys mahdollistanut jihadismin myös Euroopassa

Tiistaina aamupäivällä Brysselin lentokentällä ammuskeltiin ja tehtiin itsemurhapommitus. Lisäksi metroasemilla räjähti, ja yhdellä kadulla tehtiin isku. Kuolonuhrit ovat nousseet kymmeniin. Belga –uutistoimiston mukaan silminnäkijät ovat kuulleet arabiankielistä huutelua lentokentällä hetkeä ennen räjähdystä. Kenellekään ei pitäisi olla epäselvää kuka on iskun takana. Kädettömät, leimatuksi tulemista pelkäävät EU parlamentin tietyt poliitikot ovat osaltaan syyllisiä siihen, että näin on ylipäätänsä päässyt käymään.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä