PanuRaatikainen

Olli Immonen puhuu pötyä!

 

 

Kansanedustaja Olli Immonen on ollut taas otsikoissa väkivalta- ja sisällisotafantasioidensa vuoksi. 

Perussuomalaisten lehti Suomen Uutiset julkaisi tänään Immosen meriselitykset: "taistelen tavoitteideni puolesta aina ja vain poliittisin keinoin, demokraattista tietä. Olen kulkenut parlamentaarista polkua johdonmukaisesti jo vuosien ajan. Vastustan väkivaltaa kaikissa sen eri muodoissa, Immonen toteaa." (linkki)

Myös Ylen Uutiset toisti täysin kritiikittömästi tämän epäuskottavan väitteen. (linkki)

Immosen on kuitenkin aivan turha yrittää selitellä ja yrittää pestä mustaa valkoiseksi. Immonen kirjoitti esimerkiksi jo 3 kuukautta sitten juuri täällä Uuden Suomen blogissaan aivan selvällä suomen kielellä:

  • "on saatava aikaan kansallismielinen vallankumous". (linkki)

Tässä ei ole paljoa tulkinnan varaa.  Immonen puhuu siis nyt täyttä pötyä! 

* * *

Immosen kannattajajoukon puheet ovat vielä suorasanaisempia. Nyt kohua herättäneen facebook-päivityksen kommenttiketjussa on mm. seuraavanlaisia kannanottoja (lähde: Kalevan juttu aiheesta):

  • "Sillä ei ole enää väliä, mitä Soini sanoo. Sota on tulossa ja me teemme, mitä meidän täytyy tehdä" (henkilö määrittelee vihollisiksi islamin "sekä sitä peesaavat kulttuurimarxistit")

Immonen vastaa tälle henkilölle: "Mikään ei voi pysäyttää ideaa, jonka aika on tullut."

Muita kommentteja samassa ketjussa:

  • "Rotusota on tulossa!!!"
     
  • "Sitten kun niskalaukaukset tulee taas muotiin tiedän mistä aloitetaan. Kaivetaanko jo saunan taa kuoppa valmiiksi vihervassareille?"

 

Olennaista on, ettei Immonen itse näe näissä viesteissä omalla seinällään mitään ongelmaa: hän osallistuu ketjun keskusteluun niiden jälkeenkin,  mutta ei näe tällaisissa kommenteissa mitään syytä poistamiseen tai edes huomautukseen. Hän ei sanallakaan ilmaise olevansa eri mieltä. Hän päinvastoin oikein lietsoo tämänhenkistä puhetta.  

Kun eräs henkilö sitten kommentoi: "Aikamoisia on puheet. En uskalla antaa mielikuvitukselle valtaa mitä tapahtuisi jos saisitte päättää."

Immonen vastaa:

  • "Vihollinen tulee kokemaan tuskallisen tappion ja vahvin keskuudestamme nousee kunniaan."

 

Toistan:  Immonen puhuu siis nyt täyttä pötyä! 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat